Omgeving

Naast de rust en de luxe die het Familiehuis te bieden heeft, is er genoeg in de omgeving dat aanspreekt om te voet of met de fiets te bekijken. 

De Betuwe

Foto's van de betuwe

De Betuwe is een streek in de Nederlandse provincie Gelderland, gelegen tussen de rivieren de Waal in het zuiden en de Nederrijn en de Lek in het noorden. De westelijke grens valt samen met de grens tussen de provincie Gelderland en de provincies Utrecht en Zuid-Holland.

De Betuwe staat vooral bekend om zijn grootschalige tuinbouw, waaronder vooral de fruitteelt (appels, peren, kersen en pruimen). Hierdoor vormt zich een mooie omgeving waar goed te zien is dat er een vruchtbare ondergrond bevindt.

Meer informatie

Erichem

Erichem

Erichem is een dorp in het oude Graafschap Buren. Momenteel telt het dorp rond de 500 inwoners. Naast de prachtige omgeving zijn er zeker activiteiten te beleven binnen en rondom dit dorp. Hiervoor hebben wij een selectie gemaakt van verschillende gelegenheden in de buurt.

Meer informatie

Errekomsepad (klompenpad)

Het klompenpad ookwel Errekomsepad genoemd, is een rondwandeling van 13km binnen en buiten Erichem wat een mooi beeld geeft van de natuur in dit gebied.

De route begint bij de Parkeerplaats bij het dorpshuis, Erichemseweg 30 en kunt u lopen door de blauwe markeringen in de vorm van een klomp te volgen.

De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u zowel links- als rechtsom kunt wandelen.

Meer informatie

Het Betuws Wijndomein

Het betuws wijndomein

Wat u wellicht niet weet is dat er in Erichem een van de grotere wijngaarden van Nederland ligt. Het Betuws Wijndomein is zeker een aanrader als u wilt genieten van Nederlandse wijnen. Naast proeverijen worden hier ook workshops en andere evenementen gehouden.

Meer informatie

Buren

Foto's van Buren en omgeving

Op ongeveer 3 km. afstand van Erichem ligt de stad Buren.

Buren is een historische stad in de streek Neder-Betuwe in de provincie Gelderland. De stad heeft van oudsher nauwe banden met de Nederlandse Koninklijke familie. Buren heeft een beschermd stadsgezicht. Deze Oranjestad heeft iets over de tweeduizend inwoners en is het bezoeken zeker waard.

Meer informatie

Wilgje Buitensport

Het Wilgje in Buren

Actief bezig zijn in de hart van de Betuwe is hier zeker een optie. Verschillende activiteiten van boogschieten tot een GPS-tocht wordt er aangeboden bij Wilgje. Ook kunt u hier terecht om een unieke familiedag te organiseren of te kamperen. Bel van te voren wat de mogelijkheden zijn of kijk zelf even op de website.

Meer informatie